Beer & Innovation Zuid

Beer and Innovation
WoensdaThe Crowds) in samenwerking met Joost Gielen (Freshheads), Henk de Hooge (o.a. Blog Idea Factory) en John Kivit (Multiscope) de eerste editie van Beer & Innovation Zuid. Beer and Innovation Beer & Innovation is een concept van Erwin Blom,

het komt er op neer dat jonge startups in contact kunnen komen en advies kunnen vragen aan de ervaren rotten. In Amsterdam zijn al enkele erg succesvolle avonden georganiseerd en nu werd het tijd om dit concept in zuiden des lands te beproeven.

Er waren bijna 20 aanmeldingen waar 5 startups van geselecteerd zijn voor de eerste editie:

1. Villa Vetii
2. Next Best Band
3. Videeo
4. Userate
5. Kan Jij

Freshheads zal deze avond de biertjes sponsoren, na 22.00 uur is iedereen welkom bij Café Babbus op Korte Heuvel in Tilburg om met de aanwezigen vrij van gedachte te wisselen over eigenlijk vrijwel alles.

Meer weten?

Wout Withagen