Nieuwe frisse koppen

Roel, Remco en Igor
Roel Tuerlings – Web Designer Remco Tuerlings – Frontend Developer Igor Delissen – Stagiar/ Grafisch Ontwerper Roel, Remco en Igor Remco en Roel zijn overigens geen familie van elkaar. Wij wensen alle kersverse heads erg veel succes en uiteraard gaan we uit van een goede samenwerking! Overigens zijn we nog niet klaar, Freshheads is nog steeds hard opzoek naar developers! Ken jij mensen in je omgeving die opzoek zijn naar een uitdaging en erg goed kunnen programmeren laat het ons dan weten! En als je zelf een hele goede developer bent en je hebt nog geen werk, of je bent opzoek naar een uitdagende baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen als developer kom dan gewoon eens langs bij Freshheads! Kortom We’re hiring!

In de afgelopen maand zijn 3 nieuwe heads begonnen met hun nieuwe baan of stage. Wij zijn erg blij met deze nieuwe krachten die er voor gaan zorgen dat Freshheads slagvaardiger zal worden. Mogen wij even aan jullie voorstellen vrnl:

Roel Tuerlings – Web Designer
Remco Tuerlings – Frontend Developer
Igor Delissen – Stagiar/ Grafisch Ontwerper

Roel, Remco en Igor

Remco en Roel zijn overigens geen familie van elkaar. Wij wensen alle kersverse heads erg veel succes en uiteraard gaan we uit van een goede samenwerking!

Overigens zijn we nog niet klaar, Freshheads is nog steeds hard opzoek naar developers! Ken jij mensen in je omgeving die opzoek zijn naar een uitdaging en erg goed kunnen programmeren laat het ons dan weten! En als je zelf een hele goede developer bent en je hebt nog geen werk, of je bent opzoek naar een uitdagende baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen als developer kom dan gewoon eens langs bij Freshheads! Kortom We’re hiring!

Meer weten?

Wout Withagen