Mee ontwerpen voor The Next Web

The Next Web Design
Freshheads The Next Web Conference dit jaar. En de heren van Meganova (Boris, Patrick en Arjen) kwamen op het idee om het Photoshop bestand te publiceren op het blog van The Next Web. [caption id="attachment_421" align="alignnone" width="425"]The Next Web Design The Next Web Design[/caption] Dat betekent dus met de billen bloot, iedereen mag zijn commentaar leveren op het ontwerp en het ontwerp zelfs aanpassen. Dat is nog eens crowdsourcen! We zijn natuurlijk erg benieuwd wat er uit gaat komen en of het ook echt inzichten gaat opleveren waardoor we het ontwerp van de website kunnen verbeteren. Een gewaagd experiment met een onzekere afloop, gelukkig houden wij daar wel van bij Freshheads! Zelf nog bijdragen aan het ontwerp, reageren of een andere vorm van input geven? Dat kan hier!

Freshheads maakt het ontwerp voor de website van The Next Web Conference dit jaar. En de heren van Meganova (Boris, Patrick en Arjen) kwamen op het idee om het Photoshop bestand te publiceren op het blog van The Next Web.

The Next Web Design

The Next Web Design

Dat betekent dus met de billen bloot, iedereen mag zijn commentaar leveren op het ontwerp en het ontwerp zelfs aanpassen. Dat is nog eens crowdsourcen! We zijn natuurlijk erg benieuwd wat er uit gaat komen en of het ook echt inzichten gaat opleveren waardoor we het ontwerp van de website kunnen verbeteren. Een gewaagd experiment met een onzekere afloop, gelukkig houden wij daar wel van bij Freshheads!

Zelf nog bijdragen aan het ontwerp, reageren of een andere vorm van input geven? Dat kan hier!

Meer weten?

Wout Withagen