Eindelijk, stage @ Freshheads!

Na een zoréén lijn en voordat ik het in de gaten had, was de stageovereenkomst rond! Dus daar zijn we dan! Na een laatste lange zomervakantie, fris en gemotiveerd begonnen aan mijn afstudeerstage bij Freshheads als Grafische Vormgever. Na een dikke week begin ik er goed in te rollen en heb ik een duidelijke impressie van iedereen op kunnen doen.. die mij goed bevalt! Tot nu toe is het precies wat ik er van gehoopt had en voel ik me goed op mijn plek. Met veel zin kijk ik de rest van mijn stage tegemoet en hoop ik mij snel te bewijzen als aspirant 'Freshhead'. Igor Delissen

Na een zorgvuldige zoektocht naar potentiele stageadressen werd mij de ‘gouden tip’ zomaar in de schoot geworpen; Freshheads in Tilburg. Al snel was ik er uit, dit is waar ik al enige tijd naar op zoek was. Na enthousiast gesolliciteerd te hebben, werd ik snel uitgenodigd voor een gesprek. We (Wout, Sjoerd en ik) zaten gelukkig op één lijn en voordat ik het in de gaten had, was de stageovereenkomst rond!

Dus daar zijn we dan! Na een laatste lange zomervakantie, fris en gemotiveerd begonnen aan mijn afstudeerstage bij Freshheads als Grafische Vormgever. Na een dikke week begin ik er goed in te rollen en heb ik een duidelijke impressie van iedereen op kunnen doen.. die mij goed bevalt! Tot nu toe is het precies wat ik er van gehoopt had en voel ik me goed op mijn plek. Met veel zin kijk ik de rest van mijn stage tegemoet en hoop ik mij snel te bewijzen als aspirant ‘Freshhead’.

Igor Delissen

Meer weten?

Igor Delissen