Zenuwachtig voor ZXZW

ZXZW Logo
ZXZW festival worden wij bij Freshheads steeds zenuwachtiger. Het "independent culture" festival vindt dit jaar plaats van 14 tot met 21 september in Tilburg. Wij zijn al druk bezig met het uitstippelen van onze routes en het samenstellen van onze persoonlijke programma's. ZXZW Logo Natuurlijk zijn wij dit jaar ook weer bij het Heavy Metal Bowlen, met maar liefst 2 banen! (Daar kunnen we dan meteen onze skills oefenen voor Bowlr 2008) Dit jaar biedt Freshheads ook weer een onderkomen voor een aantal bands... wie dat zijn weet ik eerlijk gezegd nog niet. Naar oud Brabantsch gebruik moet je gasten entertainen en daarom sluiten we kleine afterparty's in "Bar, Dancing The Vault" niet uit. Waar je ons misschien tegen gaat komen tijdens het festival; Sun Ra, Maho Thaidisco, Shari Vari, Bjorn Torske, Mara Piccione, Tracy Ratliff, Willem Kolvoort, Gastón Arévalo, Phill Niblock and Katherine Liberovskaya, Thinguma jigSaw Tijdens het festival moet je zeker ons blog en de Freshheads Flickr photostream in de gaten houden. Dat zal tijdens het festival regelmatig geupdate worden.

Met de nadering van het ZXZW festival worden wij bij Freshheads steeds zenuwachtiger. Het “independent culture” festival vindt dit jaar plaats van 14 tot met 21 september in Tilburg. Wij zijn al druk bezig met het uitstippelen van onze routes en het samenstellen van onze persoonlijke programma’s.

ZXZW Logo

Natuurlijk zijn wij dit jaar ook weer bij het Heavy Metal Bowlen, met maar liefst 2 banen! (Daar kunnen we dan meteen onze skills oefenen voor Bowlr 2008) Dit jaar biedt Freshheads ook weer een onderkomen voor een aantal bands… wie dat zijn weet ik eerlijk gezegd nog niet. Naar oud Brabantsch gebruik moet je gasten entertainen en daarom sluiten we kleine afterparty’s in “Bar, Dancing The Vault” niet uit.

Waar je ons misschien tegen gaat komen tijdens het festival;

Sun Ra, Maho Thaidisco, Shari Vari, Bjorn Torske, Mara Piccione, Tracy Ratliff, Willem Kolvoort, Gastón Arévalo, Phill Niblock and Katherine Liberovskaya, Thinguma jigSaw

Tijdens het festival moet je zeker ons blog en de Freshheads Flickr photostream in de gaten houden. Dat zal tijdens het festival regelmatig geupdate worden.

Meer weten?

Wout Withagen