Werkspot in de Telegraaf

Werkspot
De server van Werkspot had het er vandaahet artikel in de Telegraaf wordt het fenomeen "de online klusmarkt" positief belicht. Niet alleen Willem Verheijen van Werkspot zelf maar ook concurrent Leadz en verschillende branche organisaties in de bouwwereld komen aan het woord. Ze zijn allemaal onverminderd positief over de toekomst van klussenwebsites zoals Werkspot. Werkspot

De server van Werkspot had het er vandaag maar moeilijk mee. Maar wat wil je als je op de voorpagina van de grootste krant en nieuwssite van Nederland staat? In het artikel in de Telegraaf wordt het fenomeen “de online klusmarkt” positief belicht. Niet alleen Willem Verheijen van Werkspot zelf maar ook concurrent Leadz en verschillende branche organisaties in de bouwwereld komen aan het woord. Ze zijn allemaal onverminderd positief over de toekomst van klussenwebsites zoals Werkspot.

Werkspot

Meer weten?

Wout Withagen