Nieuwe voorwaarden

Wanneer je nieuwe voorwaarden hebt ben je verplicht die openbaar maken en tevens goed bereikbaar te maken voor je klanten. Dat kan dus prima via ons blog dachten wij. Freshheads is al een tijdje een BV een daar horen goede handelsvoorwaarden bij. We hebben geprobeerd om onze voorwaarden zo helder mogelijk op te stellen, voor ons maar ook voor onze klanten. Het lijkt vrijwel onmogelijk om voorwaarden in "normale mensen taal" op te stellen (wij hebben ons best gedaan!) en er tevens voor te zorgen dat het juridisch klopt.

Naast onze handelsvoorwaarden zijn ook onze hostingvoorwaarden aangepast. Misschien is het saaie kost maar neem er kennis van en als je vragen of opmerkingen over hebt kun je ons hier altijd over bellen of mailen.

Download de algemene-voorwaarden-freshheads-versie-080714
Download de algemene-hostingvoorwaarden-freshheads-versie-080207

Meer weten?

Wout Withagen