Meer media aandacht voor Werkspot

Hoogtijdagen voor de PR afdeling van Werkspot! Een paar dagen eerder dan het stuk in de Telegraaf over het fenomeen de online klusmarkt, verscheen Werkspot al eens in deze krant. Ditmaal met de de lancering van de Klusgames. Een alternatief voor iedereen die de Olympische limiet niet heeft behaald. Lees het bericht hier. In navolging van deze twee berichten in De Telegraaf, verscheen er ook al een positief stuk in dagblad Metro van woensdag 13 augustus. Evenals in de Telegraaf wordt hier ook bericht over het positieve effect van Werkspot.nl.

Hoogtijdagen voor de PR afdeling van Werkspot! Een paar dagen eerder dan het stuk in de Telegraaf over het fenomeen de online klusmarkt, verscheen Werkspot al eens in deze krant. Ditmaal met de de lancering van de Klusgames. Een alternatief voor iedereen die de Olympische limiet niet heeft behaald. Lees het bericht hier.

In navolging van deze twee berichten in De Telegraaf, verscheen er ook al een positief stuk in dagblad Metro van woensdag 13 augustus. Evenals in de Telegraaf wordt hier ook bericht over het positieve effect van Werkspot.nl.

Meer weten?

Sjoerd Eikenaar