Goodbye Freshheads

Na een dikke 6 maanden is er een eind gekomen aan mijn stageperiode bij Freshheads. Woorden schieten natuurlijk te kort om deze ervaring samen te vatten. The Heads moeten het voortaan doen zonder flesjes Dr. Pepper, Lakers uitslagen en Ice Cube muziek op de werkvloer.

Het was een ontzettend gezellige maar vooral leerzame tijd. Onder andere geleerd om een beetje ‘goed’ te kunnen poolen en geleerd om op zijn tijd even “lekker leeg te lopen”. Ondertussen ook nog een klein beetje web-development gedaan. Dankzij de goede begeleiding van Evert (je weet!) heb ik ontzettend veel opgestoken wat mij uiteindelijk zal gaan helpen tijdens mijn verdere ‘carrière’. Freshheads gaf mij tijdens deze periode echt het gevoel dat ik gewaardeerd werd. Voor mij betekent een schouderklopje of iemand die zegt: “Goed gedaan” veel meer dan wanneer je een punt krijgt voor je werkzaamheden.

Ik heb bij verschillende bedrijven stage gelopen en als ik een lijst moest maken van de gezelligste en leerzaamste stageplekken staat Freshheads met stip op nummer 1.Ik zal zeker contact blijven houden en zo nu en dan even langskomen om de laatste cd van Ice Cube te laten horen. ;) Bij deze wil ik Vio, Wout, Evert, Gijs, Dimi, Sjoerd, Corina en de twee ‘Joosten’ nogmaals ontzettend bedanken voor deze periode.

Freshheads, bedankt!

Na een dikke 6 maanden is er een eind gekomen aan mijn stageperiode bij Freshheads. Woorden schieten natuurlijk te kort om deze ervaring samen te vatten. The Heads moeten het voortaan doen zonder flesjes Dr. Pepper, Lakers uitslagen en Ice Cube muziek op de werkvloer.

Het was een ontzettend gezellige maar vooral leerzame tijd. Onder andere geleerd om een beetje ‘goed’ te kunnen poolen en geleerd om op zijn tijd even “lekker leeg te lopen”. Ondertussen ook nog een klein beetje web-development gedaan. Dankzij de goede begeleiding van Evert (je weet!) heb ik ontzettend veel opgestoken wat mij uiteindelijk zal gaan helpen tijdens mijn verdere ‘carrière’. Freshheads gaf mij tijdens deze periode echt het gevoel dat ik gewaardeerd werd. Voor mij betekent een schouderklopje of iemand die zegt: “Goed gedaan” veel meer dan wanneer je een punt krijgt voor je werkzaamheden.

Ik heb bij verschillende bedrijven stage gelopen en als ik een lijst moest maken van de gezelligste en leerzaamste stageplekken staat Freshheads met stip op nummer 1.Ik zal zeker contact blijven houden en zo nu en dan even langskomen om de laatste cd van Ice Cube te laten horen. 😉 Bij deze wil ik Vio, Wout, Evert, Gijs, Dimi, Sjoerd, Corina en de twee ‘Joosten’ nogmaals ontzettend bedanken voor deze periode.

Freshheads, bedankt!

Meer weten?

Jamila Valk