DutchCowgirls launch party

VorDutchCowgirls gevierd. Op een boot met ruim 30 dames door de grachten van Amsterdam, de heren van Freshheads vermaakte zich kostelijk. Net na vertrek kregen Joost en Dimi het op de valreep nog voorelkaar om een Mobypicture feed op DutchCowboys te zetten zodat iedereen kon meegenieten. Alle dames die bloggen voor DutchCowgirls werden in de watten gelegd door een charme offensief van Sagem. De Franse - in Nederland niet er populaire telefoon fabrikant - beloofde alle bloggers de laatste nieuwe Sagem telefoon, de dames waren hier uiteraard dolgelukkig mee :) Bij een beetje lancering is ook pers aanwezig, niemand minder dan Bright coryfee Miriam (die mij zelfs nog herkende van de Dutch Bloggies, grote brillen zijn soms best handig) legde verschillende interviews af met de bloggende dames, zie hier het video verslag. Enfin, een gezellig onderonsje in Amsterdam dus, Henk, Paul & Marjolijn bedankt en succes met DutchCowgirls!

Vorige week dinsdag werd in Amsterdam de lancering van DutchCowgirls gevierd. Op een boot met ruim 30 dames door de grachten van Amsterdam, de heren van Freshheads vermaakte zich kostelijk. Net na vertrek kregen Joost en Dimi het op de valreep nog voorelkaar om een Mobypicture feed op DutchCowboys te zetten zodat iedereen kon meegenieten. Alle dames die bloggen voor DutchCowgirls werden in de watten gelegd door een charme offensief van Sagem. De Franse – in Nederland niet er populaire telefoon fabrikant – beloofde alle bloggers de laatste nieuwe Sagem telefoon, de dames waren hier uiteraard dolgelukkig mee 🙂 Bij een beetje lancering is ook pers aanwezig, niemand minder dan Bright coryfee Miriam (die mij zelfs nog herkende van de Dutch Bloggies, grote brillen zijn soms best handig) legde verschillende interviews af met de bloggende dames, zie hier het video verslag. Enfin, een gezellig onderonsje in Amsterdam dus, Henk, Paul & Marjolijn bedankt en succes met DutchCowgirls!

Meer weten?

Wout Withagen