Werkspot initieert Vakman van het Jaar verkiezing

De komende maanden kan de Nederlandse bevolking via de site www.vakmanvanhetjaar.nl schilders, metselaars, timmerlieden en loodgieters nomineren voor de titel 'Vakman van het Jaar'. Werkspot.nl, de marktplaats voor klussen, wil met de verkiezing van de 'Vakman van het Jaar' de grote waardering voor goede vaklui onderstrepen. Werkspot.nl heeft het initiatief genomen om vakmannen in de categorie├źn 'Timmerman' 'Schilder', 'Loodgieter' en 'Metselaar' jaarlijks in het zonnetje te zetten. De winnaars worden na de bouwvakvakantie feestelijk gehuldigd. Juryvoorzitter is de bekende TV-klusser Dennis Mulder. Het initiatief wordt ondersteund door Vlok, De Walt en RadioNL.

De vaklui kunnen door een klant, collega, branchevereniging of leverancier worden genomineerd. Een deskundige jury onder leiding van Dennis Mulder kiest de winnaars per categorie. De jury let vooral op kwaliteit van het werk, nakomen van afspraken, werken binnen budget, met de klant meedenken en innovatie. Referenties van de genomineerde vakmannen zullen uiteindelijk de doorslag geven bij het toekennen van de titel. Naast winnaars in de genoemde categorie├źn wordt er ook een klusbedrijf van het jaar gekozen. De winnaars worden na de bouwvakvakantie feestelijk gehuldigd. De overallwinnaar krijgt een jaar lang de speciale ‘Vakman van het Jaar-klusbus’ ter beschikking. Degene die als eerste de winnende vakman heeft genomineerd, ontvangt een weekend voor twee personen naar Barcelona.

Meer weten?

Joost Gielen