Freshheads kleurt oranje

De wedstrfoto's staan inmiddels op Flickr! Iedereen vol spanning voor de wedstrijd - Klik op de foto voor een vergroting Aanstaande vrijdag is de wedstrijd Nederland - Frankrijk ook weer te zien bij Freshheads, iedereen is welkom. Wel zelf biertjes, kaas en worst meenemen of doneren bij Vio in de daarvoor speciaal ontwikkelde donatiepot. Tijdens de rust kun je genieten van een ZXZW verassingsact, niet te missen dus!

De wedstrijd Nederland – ItaliĆ« tijdens het EK2008 werd gisteren door zo’n 30 man bekeken bij Freshheads. De TV kwaliteit was dit maal dik in orde en de sfeer zat er goed in tijdens en na de wedstrijd. De foto’s staan inmiddels op Flickr!


Iedereen vol spanning voor de wedstrijd – Klik op de foto voor een vergroting

Aanstaande vrijdag is de wedstrijd Nederland – Frankrijk ook weer te zien bij Freshheads, iedereen is welkom. Wel zelf biertjes, kaas en worst meenemen of doneren bij Vio in de daarvoor speciaal ontwikkelde donatiepot. Tijdens de rust kun je genieten van een ZXZW verassingsact, niet te missen dus!

Meer weten?

Jamila Valk