Einde van de stageperiodes – Pingpong match van het jaar

Na een half jaar (ingo bijna een jaar) was vandaag voor beide stagiaires (Ingo & Kevin) hun laatste dag op het kantoor van Freshheads. Dit kon natuurlijk niet zonder een kleine afscheids ceremonie voor deze 2 kanjers van collega's. Voor de nieuwsgierige: Ingo kreeg een pingpong batje, een rol leverworst, zijn score van de vorige partij en een t-shirt als aandenken. Kevin een foto van zijn favoriete head Dimitri van Hees, Blikje dr. Pepper. Beide natuurlijk ook nog enkele cadeau bonnen.

[16:50] Ingo is echter nog niet helemaal klaar bij ons. Over een klein uurtje is het dan ook tijd dat hij zijn laatste ping pong battle bij Freshheads gaat spelen en wel tegen onder getekende. Het zal een wedstrijd worden voor de “best of 5”. Verliezer moet met opgeheven hoofd knorrend onder de tafel door. Zelf begin ik toch al een beetje zenuwachtig te worden, maar we zullen zien. Voor wie geĂ¯nteresseerd is de battle zal zo goed mogelijk live bij gehouden worden door mijn waarde collega Evert.

[commentator spreker=”Evert”]
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, welkom dames en heren bij de wedstrijd der wedstrijden. De spanning is om te snijden, de arena begint langzaamaan vol te lopen. Zenuwen gieren door de tent en iedereen is euforisch!

De gladiatoren Ingo Oszkinat en Gijs van Zon zijn zich reeds aan het warm spelen, onze hofnar Dimitri verzorgd de muzikale aankleding! De eerste 2 oefenpotjes resulteerden in 23 – 21 en 9 – 21 de oefenstand is dus Ingo 1 – Gijs 1!

[/commentator]

Let op de laatste 1,5 min đŸ˜‰

Winnaar is bekend INGO wint met 3 – 2!!! Knorren voor GIJS! Hahaaaaaaaa!

[18:44] Ben net onder de pingpong tafel door gegaan. Heen……….. en terug. Hoe ik me voel. Niet vernederd, maar teleurgesteld in mezelf. Heb de tweede set weg gegeven na een mooie voorsprong. Op dat moment was het knokken. Hard tegen hard. Evert gaat de volgende stagiair uitdagen hoor ik net. Dus wie durft stage te lopen, kom maar op. Tijd voor een Mojito.

Meer weten?

Gijs van Zon