DutchCowgirls Live! [update]

De tweede telDutchCowgirls.nl uit de Cowboys familie is vanavond om 22.22 online gegaan. De opmaak en de functionaliteiten lijken op het eerste gezicht gelijk aan die van de mannenversie maar voor de oplettende bezoeker zijn toch best wat verschillen te ontdekken. Zo hebben de meiden een "Brand Cloud", de Channels vormen het hoofdmenu en in "Mooi gevonden" tref je zomaar mooie foto's die de dames onderweg tegen zijn gekomen. En misschien wel de leukste gimmick is uiteraard weer de header, wil je weten

wat daar gebeurd, moet je even zelf gaan kijken 🙂

Andere blogs over de lancering:

Marketingfacts: Paarse broekrokken lanceren DutchCowgirls.nl
Buxx: DutchCowGirls
Frank-Ly: DutchCowgirls spectaculair van start
Enthousiasmeren: Dutchcowgirls door vrouwen over gadgets en internet
Recruitmentmatters: Dutchcowgirls – online vrouwen
AboutMEDIA: DutchCowgirls: “Online is niet langer mannenwereld”

dutchcowgirls nederlands-populairste-girls-weblog

Meer weten?

Wout Withagen