De USB Web Button

Maar wat doet deze knop? Eén druk op deze magische knop brengt je direct op je eigen website, één druk! Of zoals Tanja

van de verkopende partij (Digital Connection) deze webrevolutie onder één knop zelf liever pleegt te omschrijven:

“Een button die u aansluit op de computer waarna met één druk op de knop de website van uw bedrijf automatisch opent. Plug de web button in uw computer, push the button en uw geprogrammeerde website opent geheel automatisch!”

Klinkt geniaal toch? Eén knop, je drukt er op en pats, boem je eigen website staat zo op het scherm! Stel je eens voor dat je een paar dozijn van die knoppen aanschaft en er één al aan al je klanten geeft, die sluiten die knop uiteraard allemaal aan op hun computer en klikken daar vervolgens minimaal 10x per dag op, al was het maar om aan collega’s te laten zien hoe cool die knop wel niet is. Wat moet dat wel niet doen met je traffic? Een onvoorstelbaar goed idee eigenlijk, raar dat niemand daar eerder op is gekomen.

Ik hoop dat het een hit wordt en dat ik straks met 10 USB hubs met elk 10 poorten maarliefst 100 van deze USB Web buttons rond mijn MacBook heb liggen. Nooit meer hoef ik dan URL’s zelf in te tikken of te klikken op een van mijn bookmarks, al mijn bookmarks hebben immers een eigen knop, hoe vet! Om nog maar te zwijgen over toekomstige mobiele toepassingen, want een url intypen op je mobiel is een ware crime.

Nog niet overtuigd? Check dan deze video op YouTube:

Zoals je ziet, het zijn niet de minste bedrijven in de USA (daar lopen ze toch altijd voorop, kijk naar de iPhone die ze daar al een jaar hebben en wij nog steeds niet) die reeds zijn over gegaan op de aanschaf van een USB Web Button. Nu is tijd dat deze revolutie ook in Nederland plaats gaan vinden! Tanja; ik wil er 1000 hebben, nu, jetzt, now!

Meer weten?

Wout Withagen