Vereeuwigd op de muur van 013

SP_A0258
Studio Jan Koek. Ze zijn zo aardig geweest om op subtiele wijze een aantal bedrijven waar 013 mee samenwerkt vast te leggen in deze illustratie waaronder Freshheads en Spread. Erg cool! Afgelopen zaterdag tijdens het MTV Brand New Festival (met onder andere optredens van Extince, LeLe en Kubus en Bang Bang) moesten we niet lang zoeken naar de verborgen boodschap. Uiteraard hebben we dat even voor je op de gevoelige CCD gezet.
SP_A0258
Uploaded with plasq's Skitch!

In het café van popcentrum 013 tref je een nieuwe, gigantische “muurillustratie” aan, gemaakt door de mannen van Studio Jan Koek. Ze zijn zo aardig geweest om op subtiele wijze een aantal bedrijven waar 013 mee samenwerkt vast te leggen in deze illustratie waaronder Freshheads en Spread. Erg cool! Afgelopen zaterdag tijdens het MTV Brand New Festival (met onder andere optredens van Extince, LeLe en Kubus en Bang Bang) moesten we niet lang zoeken naar de verborgen boodschap. Uiteraard hebben we dat even voor je op de gevoelige CCD gezet.

SP_A0258
Uploaded with plasq’s Skitch!

Meer weten?

Wout Withagen