Het nieuwe blog is er!

De oplettende bezoeker heeft het klanten blogs ontwikkelt op basis van de laatste nieuwe technieken kun je zelf natuurlijk niet achterblijven. Het nieuwe blog maakt gebruik van Wordpress, maar de frontend (theme) is volledig zelf ontwikkeld. Het nieuwe blog heeft een aantal nieuwe functies ten opzichte van het oude blog; socialbookmarking, agenda, twitter updates van medewerkers, verbeterde SEO, tags, tagcloud, youtube (video), last.fm (muziek), flickr (foto's) etc. Tevens is het backoffice van Wordpress geupdate wat het posten nu nog eenvoudiger maakt, we verwachten dan ook nog frequenter berichten te kunnen plaatsen.

Inhoudelijk willen we het blog ook interessanter maken voor de bezoekers. Uiteraard blijven we het belangrijkste “breaking news” via het blog communiceren, maar we willen ook meer gaan informeren. Dat betekent dat we onze kennis op het gebied van web development, grafisch ontwerp en interactie ontwerp gaan delen met de bezoekers. Verwacht hier in de nabije toekomst dus ook inhoudelijke posts over ons vakgebied. Daarnaast willen we ook zeer regelmatig korte posts maken die ons inspireren. Dat kunnen video’s, afbeeldingen, websites, etc. zijn.

Binnenkort zullen we starten met een serie van een aantal blogposts over “het nieuwe internet”. De artikelen zullen telkens als een paar verschijnen waarbij één artikel het onderwerp vanuit een algemene hoek benaderd en het andere het zelfde onderwerp van de technische kant zal belichten.

Genoeg reden dus om ons blog regelmatig te blijven bezoeken of om de RSS-feed toe te voegen aan je favoriete RSS-Reader 🙂

Meer weten?

Wout Withagen