Freshheads ontwerpt EénVandaag.nl

EenVandaag Champagne
We weten het zelf EénVandaag ontwerpen. Het programma op Nederland 1 is een samenwerking tussen de TROS en AVRO. Van de 3 bedrijven die op uitnodiging deelnamen aan een pitch voor deze opdracht is Freshheads uiteindelijk als winnaar uit de bus gekomen. Daar zijn we natuurlijk beretrots op! De opdracht bestaat uit het uitwerken van een interactie concept, een interactie ontwerp, een interactie model (wireframes), grafisch ontwerp en het aanleveren van de HTML en CSS. Met veel enthousiasme zullen we de komende tijd gaan werken aan de ontwikkeling van de nieuwe EénVandaag website die, zoals je van ons kunt verwachten ontwikkeld wordt volgens de laatste nieuwe standaarden. Freshheads gaat samen met het team van EénVandaag (project managers, redactie en developers) een van de meest gebruiksvriendelijke en tevens vooruitstrevende website's in omroepland ontwikkelen, daar zijn we van overtuigd! EenVandaag Champagne Na het "verlossende" telefoontje hebben we bij Freshheads uiteraard het glas geheven :)

We weten het zelf inmiddels al een tijdje maar nu mogen we het openbaar maken; Freshheads gaat de nieuwe website voor het dagelijkse actualiteiten programma EénVandaag ontwerpen. Het programma op Nederland 1 is een samenwerking tussen de TROS en AVRO. Van de 3 bedrijven die op uitnodiging deelnamen aan een pitch voor deze opdracht is Freshheads uiteindelijk als winnaar uit de bus gekomen. Daar zijn we natuurlijk beretrots op!

De opdracht bestaat uit het uitwerken van een interactie concept, een interactie ontwerp, een interactie model (wireframes), grafisch ontwerp en het aanleveren van de HTML en CSS.

Met veel enthousiasme zullen we de komende tijd gaan werken aan de ontwikkeling van de nieuwe EénVandaag website die, zoals je van ons kunt verwachten ontwikkeld wordt volgens de laatste nieuwe standaarden.

Freshheads gaat samen met het team van EénVandaag (project managers, redactie en developers) een van de meest gebruiksvriendelijke en tevens vooruitstrevende website’s in omroepland ontwikkelen, daar zijn we van overtuigd!

EenVandaag Champagne

Na het “verlossende” telefoontje hebben we bij Freshheads uiteraard het glas geheven 🙂

Meer weten?

Wout Withagen