Freshheads naar Kings of Code

Joost, Gijs en Evert pak ik om 07:25 uur de trein van Tilburg Centraal richting Amsterdam. In onze hoofdstad begint namelijk om 09:30 uur de eerste editie van Kings of Code, een conferentie voor webdevelopers. Naast sprekers als Nate Koechley (Yahoo), John Resig (jQuery), Folke Lemaitre (Netlog), Nate Abele (CakePHP), Menno van Slooten (eBuddy) en Mark Birbeck (W3C) komen we ook een oude bekende tegen: Peter-Paul Koch van Quirksmode.org was tevens te gast op het PFCongrez waar dezelfde vier heads op 12 april jongstleden getuige waren van zijn indrukwekkende praatje over JavaScript. De conferentie is via Mobypicture op Dutchcowboys te volgen, inclusief onze vroege treinreis. Uiteraard zal ik hier op het spiksplinternieuwe Freshheads blog na afloop weer een uitgebreid verslag geven van ons (hopelijk leerzaam) 'dagje uit'. Verwacht dit echter niet morgenavond, want na afloop van Kings of Code is er een borrel in het altijd hippe Club 11 ;-)

Morgen is het weer tijd voor een uitstapje met Freshheads’ tech departement. Samen met Joost, Gijs en Evert pak ik om 07:25 uur de trein van Tilburg Centraal richting Amsterdam. In onze hoofdstad begint namelijk om 09:30 uur de eerste editie van Kings of Code, een conferentie voor webdevelopers. Naast sprekers als Nate Koechley (Yahoo), John Resig (jQuery), Folke Lemaitre (Netlog), Nate Abele (CakePHP), Menno van Slooten (eBuddy) en Mark Birbeck (W3C) komen we ook een oude bekende tegen: Peter-Paul Koch van Quirksmode.org was tevens te gast op het PFCongrez waar dezelfde vier heads op 12 april jongstleden getuige waren van zijn indrukwekkende praatje over JavaScript.

De conferentie is via Mobypicture op Dutchcowboys te volgen, inclusief onze vroege treinreis. Uiteraard zal ik hier op het spiksplinternieuwe Freshheads blog na afloop weer een uitgebreid verslag geven van ons (hopelijk leerzaam) ‘dagje uit’. Verwacht dit echter niet morgenavond, want na afloop van Kings of Code is er een borrel in het altijd hippe Club 11 😉

Meer weten?

Dimitri van Hees