Freshheads en The Next Web

We zijn gevraagd de identiteit en website voor The Next Web conference te ontwerpen! Daarnaast maken we ook The Next Web blog en de website voor Bowlr, een neven-event van Mega Nova. The Next Web is hét toonaangevende event op gebied van 'future internet' (of web2.0) in Europa. Daar dit precies het werkveld van Freshheads is, zijn we erg trots dat wij gevraagd zijn nou juist deze websites te ontwerpen! Het event werd in 2008 onder meer gedragen door partners als TechCrunch, NOS en Dutch Cowboys. In 2009 zal The Next Web conference gehouden worden op 2 en 3 april in Amsterdam.

We zijn gevraagd de identiteit en website voor The Next Web conference te ontwerpen! Daarnaast maken we ook The Next Web blog en de website voor Bowlr, een neven-event van Mega Nova.

The Next Web is hét toonaangevende event op gebied van ‘future internet’ (of web2.0) in Europa. Daar dit precies het werkveld van Freshheads is, zijn we erg trots dat wij gevraagd zijn nou juist deze websites te ontwerpen!

Het event werd in 2008 onder meer gedragen door partners als TechCrunch, NOS en Dutch Cowboys. In 2009 zal The Next Web conference gehouden worden op 2 en 3 april in Amsterdam.

Meer weten?

Joost Gielen