Eclectro doet live verslag Urban Explorers Festival

Eclectro, hét dancebloUrban Explorers Festival in Dordrecht. Ze hebben daarvoor een speciale website gemaakt waarop ze 24 uur per dag verslag doen. Renier Mouthaan, Wilbert Baan en Inge Janse doen verslag vertellen op elk moment waar ze zijn, wat ze doen, en waarom dat leuk is. Dat gebeurt met korte tekstberichten via Twitter, maar vooral ook met foto's, video's en gesproken verhalen die direct online komen. Bezoekers van het festival maar ook de thuisblijvers kunnen meeschrijven via Twitter (door de code UE08 in hun bericht te zetten) en Flickr (door foto's te taggen met UE08). Festivalverslaggeving 2.0 dus. Meer uitleg over wat ze allemaal gaan doen en hoe je zelf mee kunt doen vindt je hier.

Eclectro, hét danceblog van Nederland gaat dit weekend live verslag doen van het Urban Explorers Festival in Dordrecht. Ze hebben daarvoor een speciale website gemaakt waarop ze 24 uur per dag verslag doen. Renier Mouthaan, Wilbert Baan en Inge Janse doen verslag vertellen op elk moment waar ze zijn, wat ze doen, en waarom dat leuk is.

Dat gebeurt met korte tekstberichten via Twitter, maar vooral ook met foto’s, video’s en gesproken verhalen die direct online komen. Bezoekers van het festival maar ook de thuisblijvers kunnen meeschrijven via Twitter (door de code UE08 in hun bericht te zetten) en Flickr (door foto’s te taggen met UE08). Festivalverslaggeving 2.0 dus.

Meer uitleg over wat ze allemaal gaan doen en hoe je zelf mee kunt doen vindt je hier.

Meer weten?

Wout Withagen