Freshcam werkt weer

Freshcam 1
We hebben het een t Ik denk wel dat we binnen afzienbare tijd nog een aantal nieuwe camera's op moeten hangen omdat Freshheads al lang niet meer deze ene ruimte beslaat. Als we dan ook nog eens een fatsoenlijke internet verbinding hier krijgen dan kunnen we zelfs nog overwegen om alles live te streamen :)

We hebben het een tijdje zonder moeten doen maar vanaf vandaag kan iedereen ons weer volgen via de Freshcam. De “camsjaak” de computer die als enige taak heeft om de afbeeldingen door te sturen naar de webserver had het even begeven. Wat wil je, met 32mb RAM geheugen kom je ook niet ver. Inmiddels is de “camsjaak” computer weer gereanimeerd en kan iedereen weer mee kijken naar de dagelijkse beslommeringen bij Freshheads.

Freshcam 1

Ik denk wel dat we binnen afzienbare tijd nog een aantal nieuwe camera’s op moeten hangen omdat Freshheads al lang niet meer deze ene ruimte beslaat. Als we dan ook nog eens een fatsoenlijke internet verbinding hier krijgen dan kunnen we zelfs nog overwegen om alles live te streamen 🙂

Meer weten?

Wout Withagen