En de winnaar is…

TThe Next Web Awards een groot succes genoemd worden. Winnnaars in de overige categorieën waren als volgt: Entertainment: Last.FM Company: Hyves.nl Social: StudiVZ Web Celeb: Loic LeMeur Rookie of the year: Glubble On-stage start-up: Wakoopa Geen onaardige lijst, we mogen dus met recht trots zijn op deze award! Helaas waren wij niet bij de uitreiking maar wij hebben met alle "heads" ook een klein feestje gevierd in Tilburg. Wij willen ook iedereen bedanken voor de samenwerking, met name Henk, Paul en Bas! Meer over de uitreiking en de foto's vind je hieren hier.

Tijdens de Dutch Bloggies viel DutchCowboys.nl helaas niet in de prijzen. Afgelopen vrijdag is die teleurstelling helemaal goed gemaakt met de winst in de categorie “Beste Blog” tijdens The Next Web Conference in Amsterdam. Met in totaal 127913 stemmen verdeeld over alle categorieën kan de tweede editie van de The Next Web Awards een groot succes genoemd worden.

Winnnaars in de overige categorieën waren als volgt:

Entertainment: Last.FM
Company: Hyves.nl
Social: StudiVZ
Web Celeb: Loic LeMeur
Rookie of the year: Glubble
On-stage start-up: Wakoopa

Geen onaardige lijst, we mogen dus met recht trots zijn op deze award! Helaas waren wij niet bij de uitreiking maar wij hebben met alle “heads” ook een klein feestje gevierd in Tilburg. Wij willen ook iedereen bedanken voor de samenwerking, met name Henk, Paul en Bas! Meer over de uitreiking en de foto’s vind je hieren hier.

Meer weten?

Wout Withagen