Ben jij ons nieuwe hoofd?

Freshheads Je bent een webdeveloper in een team van 12 grafisch ontwerpers, interactie ontwerpers en programmeurs. Je werkt aan de 2 grootste projecten die nu lopen. Je bent leergierig en pikt alles snel op van je collega’s. Je vergaart zelf ook veel kennis en deelt deze maar al te graag met de rest van het team. Je bent bekend met een variëteit aan 'webprogrammeertalen'. Je weet wat object georiënteerd programmeren is en je bent mogelijk bekend met frameworks (symfony/Zend). Je bent flexibel, werkt graag gestructureerd en maakt gebruik van versiebeheer. Je vindt het gaaf om altijd voorop te lopen en de nieuwste technieken te beheersen. Innoveren is jouw ding. Je hebt oog voor detail, efficiency, performance en veiligheid. Hierbij hecht je waarde aan de W3C-webstandaarden. Meer info? Lees verder op de vacature-pagina.

Freshheads is per direct op zoek naar een fulltime webdeveloper:

Je bent een webdeveloper in een team van 12 grafisch ontwerpers, interactie ontwerpers en programmeurs. Je werkt aan de 2 grootste projecten die nu lopen. Je bent leergierig en pikt alles snel op van je collega’s. Je vergaart zelf ook veel kennis en deelt deze maar al te graag met de rest van het team.

Je bent bekend met een variëteit aan ‘webprogrammeertalen’. Je weet wat object georiënteerd programmeren is en je bent mogelijk bekend met frameworks (symfony/Zend). Je bent flexibel, werkt graag gestructureerd en maakt gebruik van versiebeheer. Je vindt het gaaf om altijd voorop te lopen en de nieuwste technieken te beheersen. Innoveren is jouw ding. Je hebt oog voor detail, efficiency, performance en veiligheid. Hierbij hecht je waarde aan de W3C-webstandaarden.

Meer info? Lees verder op de vacature-pagina.

Meer weten?

Joost Farla