Publicatie Web Design Index

ijvs.jpg
De websIJzerman en Van Spréw wordt vernoemd in de nieuwe Web Design Index (By Content 3.0). In dit boek vind je een selectie van 1000 + internationale websites die de laatste trends in webdesign illustreren: "Since its first edition in the year 2000, the annual Web Design Index has developed into one of the most important publications in its field. Every Web Design Index contains 1002 outstanding web pages." Het is inmiddels al de 4e keer dat een website van ons vernoemd wordt in deze serie. ijvs.jpg

De website van IJzerman en Van Spréw wordt vernoemd in de nieuwe Web Design Index (By Content 3.0). In dit boek vind je een selectie van 1000 + internationale websites die de laatste trends in webdesign illustreren: “Since its first edition in the year 2000, the annual Web Design Index has developed into one of the most important publications in its field. Every Web Design Index contains 1002 outstanding web pages.
Het is inmiddels al de 4e keer dat een website van ons vernoemd wordt in deze serie.

ijvs.jpg

Meer weten?

Sjoerd Eikenaar