Maak snel een widget met Sprout Builder

Sprout Builder maak je snel en simpel je eigen widget. De opzet, het ontwerp en het gebruiksgemak is verbluffend goed. Ik heb snel even een widget gemaakt van het Freshheads Blog. Hier maak ik enkel gebruik van de RSS-feed van ons blog. Je kunt in de widgets (of Sprouts zoals ze het daar noemen) ook audio en video opnemen. Maak nu dus snel je eigen spruitje :) (via The Next Web)

Met Sprout Builder maak je snel en simpel je eigen widget. De opzet, het ontwerp en het gebruiksgemak is verbluffend goed. Ik heb snel even een widget gemaakt van het Freshheads Blog. Hier maak ik enkel gebruik van de RSS-feed van ons blog. Je kunt in de widgets (of Sprouts zoals ze het daar noemen) ook audio en video opnemen.


Maak nu dus snel je eigen spruitje 🙂 (via The Next Web)

Meer weten?

Wout Withagen