Gezellige Twitterborrel in Tilburg

Twitterborrel in Tilburg | 21 maart Café Babbus
AfPolle de Maagt. Het was erg gezellig in café Babbus op de korte heuvel. En met de komst van enkele hardcore twitterazi zoals @markies, @Marjolijn en @frankmeeuwsen en natuurlijk de feestelijkheden rond de 10.000ste Twitterpost van @polledemaagt was het een erg geslaagde avond. @roelandp stelde zijn backchannel ter beschikking waardoor we op de beamer konden volgen welke twitteraars in aantocht waren. Voor deze gelegenheid was het backchannel ook nog uitgerust met een Mobypicture feed waardoor ook de laatste borrelfoto’s direct op het scherm verschenen. Twitterborrel in Tilburg | 21 maart Café Babbus Al met al een erg geslaagde avond. Foto’s van de borrel zijn onder andere hier en hier - op het gloed nieuwe event channel wat we onlangs voor DutchCowboys ontwikkelde - te vinden.

Afgelopen vrijdag was de 2e Brabantse Twitterborrel, deze keer in Tilburg, georganiseerd door Freshheads en Polle de Maagt. Het was erg gezellig in café Babbus op de korte heuvel. En met de komst van enkele hardcore twitterazi zoals @markies, @Marjolijn en @frankmeeuwsen en natuurlijk de feestelijkheden rond de 10.000ste Twitterpost van @polledemaagt was het een erg geslaagde avond. @roelandp stelde zijn backchannel ter beschikking waardoor we op de beamer konden volgen welke twitteraars in aantocht waren. Voor deze gelegenheid was het backchannel ook nog uitgerust met een Mobypicture feed waardoor ook de laatste borrelfoto’s direct op het scherm verschenen.

Twitterborrel in Tilburg | 21 maart Café Babbus

Al met al een erg geslaagde avond. Foto’s van de borrel zijn onder andere hier en hier – op het gloed nieuwe event channel wat we onlangs voor DutchCowboys ontwikkelde – te vinden.

Meer weten?

Wout Withagen