Freshheads in Web Designer

Freshheads in WebDesigner Magazine
Freshheads staat WebDesigner Magazine. Het interview met Joost Gielen heeft met name betrekking op de ontwikkeling van DutchCowboys. Freshheads in WebDesigner Magazine In het artikel lees je onder andere over de samenwerking tussen Freshheads en Blog Idea Factory maar ook de werkwijze, de gebruikte technieken en verantwoordelijken binnen en buiten Freshheads komen uitgebreid aan bod. Neem een kijkje in de keuken van Freshheads en DutchCowboys, haast je naar de winkel om het nieuwe WebDesigner Magazine aan te schaffen.

Freshheads staat met een uitgebreid interview van 3 pagina’s in nummer 4 van WebDesigner Magazine. Het interview met Joost Gielen heeft met name betrekking op de ontwikkeling van DutchCowboys.

Freshheads in WebDesigner Magazine

In het artikel lees je onder andere over de samenwerking tussen Freshheads en Blog Idea Factory maar ook de werkwijze, de gebruikte technieken en verantwoordelijken binnen en buiten Freshheads komen uitgebreid aan bod. Neem een kijkje in de keuken van Freshheads en DutchCowboys, haast je naar de winkel om het nieuwe WebDesigner Magazine aan te schaffen.

Meer weten?

Wout Withagen