Een kijkje in de keuken van Google Headquarters Zurich

GoogleHQ
Op de webseen video te vinden - die je helaas niet mag doorplaatsen - van de nieuwe Google Headquarters in Zurich. Het moet zo'n beetje de natte droom zijn van iedere developer om in deze omgeving te mogen werken. Met een Gameroom waar je kunt tafelvoetballen, poolen en uiteraard videogames kunt spelen. Een Water Lounge waar je onderuitgezakt in een massagestoel naar prachtige aquaria kunt staren. Alles om de creativiteit van de medewerkers te bevorderen. GoogleHQ

Een aantal heuze skilift-cabines zorgen voor de nodige privacy tijdens een telefoongesprek en in de bibliotheek – volledig ingericht in landelijke stijl – kunnen werknemers de nodige vakliteratuur vinden. Er schijnt zelfs een regel te zijn bij Google dat binnen het gebouw niemand meer dan 100 meter verwijderd mag zijn van een eetgelegenheid…

Bij Freshheads zijn we al aardig opweg, met een pingpongtafel, dartbord en een pooltafel 🙂

Dit bericht verscheen ook op DutchCowboys

Meer weten?

Wout Withagen