DutchCowboys op de shortlist

DC shortlist Dutch Bloggies
DutchCowboys heeft twee no Wij zijn in iedergeval al beretrots op beide nominaties! De volledige shorlist is hier te bekijken en als je zin hebt om mee te feesten als DutchCowboys de prijs in ontvangst neemt :) meld je dan hier aan.

DutchCowboys heeft twee nominaties op de shortlist van de DutchBloggies. Een nominatie in de categorie beste vormgeving en een nominatie in de categorie Internet/ICT. Tijdens de uitreiking op 19 maart in het Atrium in Den Haag zal bekend worden of DutchCowboys ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

DC shortlist Dutch Bloggies

Wij zijn in iedergeval al beretrots op beide nominaties! De volledige shorlist is hier te bekijken en als je zin hebt om mee te feesten als DutchCowboys de prijs in ontvangst neemt 🙂 meld je dan hier aan.

Meer weten?

Wout Withagen