Cultureel lexicon Tilburg

Onlangs is het 'Cultureel lexicon Tilburg 1945-2008' uitgegeven. Het is een alfabetisch overzicht van personen, organisaties en evenementen op het gebied van toneel, dans, beeldende kunst, fotografie, literatuur, muziek, vormgeving en architectuur. Dit onder redactie van de Tilburger Cees van Raak.


Freshheads wordt er als volgt in beschreven; Internet en grafisch ontwerpbureau, opgericht in 2002 door Joost Gielen en Sjoerd Eikenaar. Het team van Freshheads werkt voor regionale, nationale en internationale opdrachtgevers uit de profit- en nonprofitsector op gebied van ontwerp en techniek. Het winnende logo voor Tilburg 2009, een veelkleurige T met het motto ‘Tilburg 2009 laat ’t zien’, is van Sjoerd Eikenaar. Momenteel wordt er gewerkt aan een compleet identiteitspakket voor het project Popsport van Stichting Bram.

Freshheads wordt ook genoemd in combinatie met het CMYTwerk evenement. Verder staan Joost en Sjoerd in het register van personen.

Meer weten?

Joost Gielen