Twitterborrel | 21 maart Café Babbus

Het Twitter inmiddels ook diep is doorgedrongen in de zuidelijke regionen van ons land. Vrijdag 21 maart wordt dan ook alweer de tweede Brabantse Twitterborrel georganiseerd. Na een uitvoerige test-periode van een aantal genomineerde Tilburgse kroegen is Café Babbus op de Korte Heuvel als winnaar uit de bus gekomen. De eerste etage staat 21 maart vanaf 20:00 uur volledig ter beschikking van Twitteraars.

Twitterborrel Tilburg

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de Twitterborrel in Tilburg door een DM (“direct message”) te sturen naar @joostdj. Voor iedere Twitteraar die zich vóór maandag 17 maart aanmeldt stelt Freshheads een uniek shirt beschikbaar, voorzien van je eigen Twitter-naam! Vermeld daarom bij je aanmelding je maat (S/M/L/XL/XXL) en het gewenste model (regular/girly/slim-fit)! Het is een open borrel, dus je bent altijd welkom, ook als je op het laatste moment besluit om te komen.

Heb je nog geen Twitter account dan wordt het tijd om je aan te melden voor deze micro blogging service 🙂

Tijdens deze tweede editie van de Brabantse Twitterborrel gaan we ook een back channel opzetten. Hoe dat exact gaat werken hoor je later, houd daarom het freshheads blog, het officiële Twitterborrel social network en Twitter in de gaten 🙂

Voor de mensen die uit de randstad of het hoge noorden moeten komen: Tilburg is tegenwoordig aangesloten op het nachtnet van de NS. Je kunt dus tot in de vroege uurtjes doorgaan en toch lekker in je eigen bed in Utrecht of Amsterdam slapen. De Tilburgse Twitteraars nemen je na de borrel graag mee opstap!

Meld je snel aan, tot dan!

Meer weten?

Wout Withagen