The Small World Foundation | Colombia promotie video

Freshheads sponsort

Freshheads sponsort The Small World Foundation in natura. Wij hosten onderandere de website en de e-mail van de organisatie en we ontwikkelde het logo en de huisstijl. Heike van Gils is de drijvende kracht achter de organisatie die in Colombia actief is. Ze doet daar onderandere onderzoek naar biologische bestrijdingingsmiddelen. Het is beter om verkeerde beestjes op te laten eten door andere beestjes zodat je geen gif moet gebruiken, dat is in grote lijnen de insteek. Samen met de boeren zoekt Heike naar oplossingen. Daarnaast helpt ze de lokale bevolking om economische beter te worden van het toerisme. Ze doet dat met succes en ze is mede daardoor een graag geziene gast in Colombia want ze wisten haar te strikken voor een promotievideo ter bevordering van het toerisme in Colombia. Het is een prachtig filmpje, denk dat ik zo maar eens moet gaan boeken naar Colombia 😉


Meer weten?

Wout Withagen