Samenwerking met E10

Etiënne van Breugel
Een t Etiënne van Breugel - E10 Communicatie Verschillende klanten worden samen bediend, waarbij E10 de communicatieve invalshoek voor zijn rekening neemt. En wat is dan makkelijker dan vanuit een en dezelfde ruimte opereren? Korte lijnen, overleg (ook aan de pingpongtafel) en steevast de vraag achter de vraag. Af en toe confronterend maar altijd verhelderend. Meer weten? Kijk op www.e10communicatie.nl

Een tijdje geleden heeft E10 Communicatie fysiek zijn intrek genomen op de headquarters van de Freshheads aan de Dunantstraat. Een paar jaar geleden kwamen we Etiënne van Breugel, de man achter E10 Communicatie, tegen bij een gezamenlijke klant. Sindsdien is het goed ‘aan’. En sinds kort wonen we dus zelfs samen.

Etiënne van Breugel
Etiënne van Breugel – E10 Communicatie

Verschillende klanten worden samen bediend, waarbij E10 de communicatieve invalshoek voor zijn rekening neemt. En wat is dan makkelijker dan vanuit een en dezelfde ruimte opereren? Korte lijnen, overleg (ook aan de pingpongtafel) en steevast de vraag achter de vraag. Af en toe confronterend maar altijd verhelderend. Meer weten? Kijk op www.e10communicatie.nl

Meer weten?

Etiënne van Breugel