Proud to be a freshhead!

Inmiddels prijkt de titel fresh al zo´n 3 maanden op mijn voorhead! Alhoewel het steeds moeilijker lijkt te worden deze titel eer aan te doen, aangezien de freshheads-manie werkelijk in een niet te overzien snelle lijn, de hoogte in stijgt! Middels de nodige slappe humor ben ik toch de winter doorgekomen. Nu het dan eindelijk langer licht begint te worden is het mijnsinziens dan ook de tijd om mijn bevindingen bij fh de ronde te doen. Daar zit je dan op zoek naar een uitdagende en toffe baan, waar begin je….? Aanmelden bij Monsterboard, overspoeld door vreemde telefoontjes, via via… nee dat was t toch allemaal niet. Dan maar op zoek gegaan zoals een potentieel slachtoffer van een internetbureau dat zou doen… Jawel, daar verscheen freshheads aan de horizon… Dit moet t zijn, ging door mijn hoofd, maar nu een sollicitatiebrief, gezien de informele manier van voorstellen van de freshheads waag ik t erop. Na de nodige formele solliciatiebrief paragrafen, aangekomen bij het hoofdstuk eigen inbreng, ik waag t erop!

Gezien mijn interesses in zeilen, het feit dat ik in het weekend vaak een plaatje draai in de kroeg waar ik werk, sportief ben ingesteld, uit Boxtel kom en dat ik tosti’s ook als favoriet tussendoortje bestempel, denk ik dat ik een prima aanvulling kan zijn op jullie team. Tevens ben ik vrij handig, en misschien is dit wel een missende schakel in het geheel. Niet te vergeten ben ik zó fris dat ik per direct beschikbaar ben!

Graag licht ik mijn ervaring in een persoonlijk gesprek verder toe, zodat u kunt zien dat ik niet alleen kwalitatief de geschikte kandidaat ben, maar ook nog de leuke persoon die u zoekt.

En de rest is verleden tijd… Enkele nu al memorabele momenten zijn:

 • De releaseparty van Lookilike.com (toen ik net 2 weken aan het werk was)
 • Het op t randje van knorren staan (10-0 achter op E10, maar ik presteer gelukkig goed onder druk)
 • Het overlijden van onze steun en toeverlaat Brigitte (leed aan het goudvis syndroom terwijl het in werkelijkheid een negervis was. Althans zij kreeg goudvissenvoer, dus misschien heeft t aan ons gelegen….)
 • De freshheads film op de kerstborrel
 • De kerstborrel zelf (filmpje)
 • Carbidschieten
 • Launch van Dutch Cowboys
 • De tafeltennis-dubbel- en poolpartijen
 • Het bloemetjes buiten zetten van onze Dimitri
 • De raare acties van Dimitri
 • De slappe humor van Dimitri
 • Dimitri zelf!
 • En nog vele vele andere dingen…

Kortom ik denk dat ik nu al met recht mag zeggen dat ik de tofste baan en werkgever heb van Nederland!
Freshheads dat t nog vele jaren mogen worden….!

Meer weten?

Evert Harmeling