Perfecte timing voor nieuwe medische zoekmachine

Anno73 heeft daarom een perfecte timing voor de lancering van hun nieuwste project: MediGo. Het is een medische zoekmachine, die alleen websites doorzoekt met correcte medische informatie. Alle websites zijn gecontroleerd door medische professionals. Ook op het marketing blog Frankwatching is MediGo niet onopgemerkt gebleven. Freshheads is verantwoordelijk voor het ontwerp. Ik, stagiair Ingo, heb hierbij het grootste deel van het ontwerp op me genomen. En als ik op mijn eerste stageperiode bij Freshheads terug kijk, was dit zeker een geslaagde opdracht.

‘Huisartsen waarschuwen voor dokter Google’. Dit nieuwsbericht stond een maand geleden op nu.nl. Nederlanders die niet naar de huisarts gaan op maar internet proberen uit te dokteren wat hen mankeert, kunnen hun gezondheid in gevaar brengen.

Anno73 heeft daarom een perfecte timing voor de lancering van hun nieuwste project: MediGo. Het is een medische zoekmachine, die alleen websites doorzoekt met correcte medische informatie. Alle websites zijn gecontroleerd door medische professionals. Ook op het marketing blog Frankwatching is MediGo niet onopgemerkt gebleven.

Freshheads is verantwoordelijk voor het ontwerp. Ik, stagiair Ingo, heb hierbij het grootste deel van het ontwerp op me genomen. En als ik op mijn eerste stageperiode bij Freshheads terug kijk, was dit zeker een geslaagde opdracht.

Meer weten?

Jamila Valk