Nieuwe stagiaire Kevin van Beers

Het wordt steeds drukker aan de Kevin van Beers als stagiaire bij Freshheads, Kevin volgt de opleiding Communication & Multimedia design aan de Avans Hogescholen. Wij waren erg te spreken over de kwaliteit en het niveau wat Kevin laat zien op zijn eigen website. Met name het project cuizine.tv viel in de smaak, het laat zien welke kwaliteiten Kevin in huis heeft als programmeur. Kennelijk denkt Kevin ook zo over ons:
I have a great feeling about doin my internship at that specific company. They have gotten some major cliënts over the years and are currently trying to expand the company with some more employees. The atmosphere at the company was, when I was there for my interviews, really down to earth and informal. I kinda expected it after a look at there website. It felt like a breath of fresh air. The way they present themselves really got my attention.
En dat vinden wij dan weer erg cool om op zijn blog te lezen :) Wij denken dat we Kevin een toffe, leerzame stageplaats kunnen bieden. Kevin, succes!

Het wordt steeds drukker aan de grote tafel bij Freshheads, zo druk zelfs dat alle mogelijke werkplekken nu in gebruik zijn. Sinds maandag 11 februari werkt Kevin van Beers als stagiaire bij Freshheads, Kevin volgt de opleiding Communication & Multimedia design aan de Avans Hogescholen. Wij waren erg te spreken over de kwaliteit en het niveau wat Kevin laat zien op zijn eigen website. Met name het project cuizine.tv viel in de smaak, het laat zien welke kwaliteiten Kevin in huis heeft als programmeur. Kennelijk denkt Kevin ook zo over ons:

I have a great feeling about doin my internship at that specific company. They have gotten some major cliënts over the years and are currently trying to expand the company with some more employees. The atmosphere at the company was, when I was there for my interviews, really down to earth and informal. I kinda expected it after a look at there website. It felt like a breath of fresh air. The way they present themselves really got my attention.

En dat vinden wij dan weer erg cool om op zijn blog te lezen 🙂 Wij denken dat we Kevin een toffe, leerzame stageplaats kunnen bieden. Kevin, succes!

Meer weten?

Wout Withagen