Brabo-twitter-borrel 2nd edition

Twitterborrel Tilburg
Na de Café de Haverkist te 's-Hertogenbosch van 18 januari j.l. vonden wij het tijd om het stokje over te nemen van @jkivit en @Henkey en hier een vervolg aan te geven. In samenwerking met @Polledemaagt en @Marjolijn gaan we proberen dit succes te evenaren. Twitterborrel Tilburg Inmiddels is bekend dat deze borrel gaat plaatsvinden in de avond van vrijdag 21 maart op een nog nader te noemen locatie in Tilburg. Noteer deze datum dus alvast in je agenda! Houd deze blog en de TB website in de gaten voor meer info. Wordt vervolgd... Groeten, @woutwithagen, @sonnyg, @dvh, @evertjes en @joostdj

Na de geslaagde twitter-borrel in Café de Haverkist te ‘s-Hertogenbosch van 18 januari j.l. vonden wij het tijd om het stokje over te nemen van @jkivit en @Henkey en hier een vervolg aan te geven. In samenwerking met @Polledemaagt en @Marjolijn gaan we proberen dit succes te evenaren.

Twitterborrel Tilburg

Inmiddels is bekend dat deze borrel gaat plaatsvinden in de avond van vrijdag 21 maart op een nog nader te noemen locatie in Tilburg. Noteer deze datum dus alvast in je agenda!

Houd deze blog en de TB website in de gaten voor meer info. Wordt vervolgd…

Groeten, @woutwithagen, @sonnyg, @dvh, @evertjes en @joostdj

Meer weten?

Joost Farla