Een nieuwe frissekop

iPhoto
SAcademie voor Beeldende Vorming welke ze heeft afgerond in 2006. Na haar afstuderen heeft ze onderandere gewerkt voor Lawless & Lotski in Tilburg. Vanaf nu komt ze dus als tweede vrouw het mannenbolwerk van Freshheads versterken, daar zijn wij uiteraard erg blij mee! Vio, Succes!
iPhoto Uploaded with plasq's Skitch!
Vlnr: Vio, Vera en Eva tijdens de kersborrel bij Freshheads. Het is inderdaad niet de beste foto van haar maar foto's van Vio zijn nu eenmaal "hard to get". Heb je betere foto's van Vio? Wij houden ons aanbevolen ;)

Sinds maandag 4 februari werkt Violette Mueller als grafisch ontwerper bij Freshheads. Violette heeft haar Bachelor gehaald op de Academie voor Beeldende Vorming welke ze heeft afgerond in 2006. Na haar afstuderen heeft ze onderandere gewerkt voor Lawless & Lotski in Tilburg. Vanaf nu komt ze dus als tweede vrouw het mannenbolwerk van Freshheads versterken, daar zijn wij uiteraard erg blij mee! Vio, Succes!

iPhoto
Uploaded with plasq’s Skitch!

Vlnr: Vio, Vera en Eva tijdens de kersborrel bij Freshheads. Het is inderdaad niet de beste foto van haar maar foto’s van Vio zijn nu eenmaal “hard to get”. Heb je betere foto’s van Vio? Wij houden ons aanbevolen 😉

Meer weten?

Wout Withagen