DutchCowboys #1 Marcom top 100

Na de Marketingfacts op basis van de Google pagerank, de Technorati Authority, De waardering door de lezers, en het aantal My Blog Log leden. Met name de stijging van de Technorati Authority en de nieuwe My Blog Log leden hebben er voor gezorgd dat de website de koppositie heeft overgenomen van MolBlog en Frankwatching.

Na de goed ontvangen restyling van DutchCowboys.nl – waar Freshheads voor tekende – is de website deze maand gestegen naar de nummer 1 positie in de Marcom top 100. Deze lijst met de meest toonaangevende marketing- & communicatieblogs van Nederland wordt samengesteld door Marketingfacts op basis van de Google pagerank, de Technorati Authority, De waardering door de lezers, en het aantal My Blog Log leden. Met name de stijging van de Technorati Authority en de nieuwe My Blog Log leden hebben er voor gezorgd dat de website de koppositie heeft overgenomen van MolBlog en Frankwatching.

Meer weten?

Wout Withagen