DC genomineerd beste ontwerp

dutchbloggies.jpg
Niet geheel onverwacht is de nieuwe versie van Dutch Cowboys genomineerd voor de Dutch Bloggies van 2008. Dutch Cowboys is drie keer genomineerd en wel in de rubrieken 'beste vormgeving', 'marketing' én 'ICT'. De Dutch Bloggies zijn de jaarlijkse verkiezingen voor de beste weblogs van Nederland. Het event is een initiatief van de stichting Dutch Bloggies. Het zal de vijfde keer zijn dat de Dutch Bloggies op locatie zullen worden uitgereikt. Totaal is dit al de achtste keer dat de Dutch Bloggies gaan plaatsvinden (de eerste drie keer alleen online). Hoofdsponsors van het evenement zijn NRC Next en de NOS.

dutchbloggies.jpg

Niet geheel onverwacht is de nieuwe versie van Dutch Cowboys genomineerd voor de Dutch Bloggies van 2008. Dutch Cowboys is drie keer genomineerd en wel in de rubrieken ‘beste vormgeving’, ‘marketing’ én ‘ICT’.

De Dutch Bloggies zijn de jaarlijkse verkiezingen voor de beste weblogs van Nederland. Het event is een initiatief van de stichting Dutch Bloggies. Het zal de vijfde keer zijn dat de Dutch Bloggies op locatie zullen worden uitgereikt. Totaal is dit al de achtste keer dat de Dutch Bloggies gaan plaatsvinden (de eerste drie keer alleen online). Hoofdsponsors van het evenement zijn NRC Next en de NOS.

Meer weten?

Joost Gielen