Lunch 2.0 @hyves

Zoals de naalunch 2.0 een initiatief wat te maken heeft met de huidige ontwikkelingen op het gebied van communicatie en techniek op het internet. In het toekomstige kantoor van Hyves werd afgelopen vrijdag de eerste Nederlandse editie van lunch 2.0 gehouden. Peter Robinett (Bubble Foundry) heeft er samen met Robert Gaal (Wakoopa) voor gezorgd, dat dit (oorspronkelijk uit Silicon Valley) idee nu ook in Nederland voeten in de aarde heeft gekregen. Met een opkomst van ongeveer 120 man en 2 presentaties van Koen Kam (Kwekker 2.0) en Reinout Elhorst (Hyves en Open Social) was de eerste editie een groot succes. Na de presentaties was het tijd voor de lunch en netwerken. Interessant was het gesprek met Floris Rost en Polle de Maagt over hyves als steeds belangrijker communicatie middel in de toekomst. Hierbij gaf Floris voorbeelden als hyves ter vervanging / aanvulling van je c.v. of hyves als plek waar gebruikers informatie met elkaar kunnen delen over hedendaagse gebeurtenissen als het nieuws. Al met al was het een innoverende middag die zeker voor herhaling vatbaar is. Meer over lunch 2.0: - Hensel Hosting - Flickr

Zoals de naam al doet vermoeden is lunch 2.0 een initiatief wat te maken heeft met de huidige ontwikkelingen op het gebied van communicatie en techniek op het internet. In het toekomstige kantoor van Hyves werd afgelopen vrijdag de eerste Nederlandse editie van lunch 2.0 gehouden.

Peter Robinett (Bubble Foundry) heeft er samen met Robert Gaal (Wakoopa) voor gezorgd, dat dit (oorspronkelijk uit Silicon Valley) idee nu ook in Nederland voeten in de aarde heeft gekregen.

Met een opkomst van ongeveer 120 man en 2 presentaties van Koen Kam (Kwekker 2.0) en Reinout Elhorst (Hyves en Open Social) was de eerste editie een groot succes.

Na de presentaties was het tijd voor de lunch en netwerken. Interessant was het gesprek met Floris Rost en Polle de Maagt over hyves als steeds belangrijker communicatie middel in de toekomst. Hierbij gaf Floris voorbeelden als hyves ter vervanging / aanvulling van je c.v. of hyves als plek waar gebruikers informatie met elkaar kunnen delen over hedendaagse gebeurtenissen als het nieuws.

Al met al was het een innoverende middag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Meer over lunch 2.0:

Hensel Hosting
Flickr

Meer weten?

Gijs van Zon