Freshheads jureert

De gemeente Tilburg heeft in de vorm van Project Buurtbemiddeling een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Creatieve stedelingen zijn benaderd om een kaart te ontwerpen. In deze kaart drukken ze uit wat voor hen een goed contact met de buren waard is of wat prettig wonen voor hen betekent. Ik ben gevraagd om samen met o.a. de directeur van de Twern (Buurtbemiddeling) de 3 winnende ontwerpen aan te wijzen tijdens een bijeenkomst in het gemeentehuis. De winnaars krijgen elk een geldprijs uitgereikt door de burgemeester èn hun ontwerpen zullen worden gedrukt en verspreid.

De gemeente Tilburg heeft in de vorm van Project Buurtbemiddeling een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Creatieve stedelingen zijn benaderd om een kaart te ontwerpen. In deze kaart drukken ze uit wat voor hen een goed contact met de buren waard is of wat prettig wonen voor hen betekent. Ik ben gevraagd om samen met o.a. de directeur van de Twern (Buurtbemiddeling) de 3 winnende ontwerpen aan te wijzen tijdens een bijeenkomst in het gemeentehuis. De winnaars krijgen elk een geldprijs uitgereikt door de burgemeester èn hun ontwerpen zullen worden gedrukt en verspreid.

Meer weten?

Sjoerd Eikenaar