Eindelijk een écht koffieapparaat bij Freshheads

iPhoto
Al een aantal DutchCowboys en MobileCowboys.
iPhoto Uploaded with plasq's Skitch!
Nu gaan we uiteraard stukken sneller werken :) En al onze klanten kunnen weer met een gerust hart op de koffie komen. Slechtste reactie die we ooit op onze koffie kregen: "Dit is veruit de smerigste koffie die ik ooit gedronken heb" wie dat was laat ik in het midden. Bedank Henk en Paul voor dit fantastische kado!

Al een aantal maanden werken we aan de nieuwe versie van DutchCowboys, afgelopen middag hebben we de “bijna” release gevierd, waarover later meer. Freshheads heeft een Nespresso apparaat gekregen van Blog Idea Factory, het bedrijf achter onder andere DutchCowboys en MobileCowboys.

iPhoto
Uploaded with plasq’s Skitch!

Nu gaan we uiteraard stukken sneller werken 🙂 En al onze klanten kunnen weer met een gerust hart op de koffie komen. Slechtste reactie die we ooit op onze koffie kregen: “Dit is veruit de smerigste koffie die ik ooit gedronken heb” wie dat was laat ik in het midden.

Bedank Henk en Paul voor dit fantastische kado!

Meer weten?

Wout Withagen