DutchCowboys v5.0 online

Reacties DC
VandaaDutchCowboys is volgens een onderzoek van Blog50.nl het op twee na meest gezaghebbende blog van Nederland, na GeenStijl en Marketing Facts. In de nieuwe versie van DutchCowboys staan zowel inhoud, vorm en web 2.0-functies, zoals delen, content van derden services, social en interactiviteit met de gebruiker centraal. De artikelen staan in een overzichtelijke en nieuw vormgegeven newspaper-layout en elk artikel is voorzien van gerelateerde content en video. Reacties DC Dutch Cowboys is letterlijk doordrenkt van web 2.0 functies. De gebruiker kan elk bericht delen via services als digg, de fotoalbums en video’s worden onder meer geaggregeerd door Flickr en Youtube, de DC Twitter tweetfeed is op het scherm te volgen en alle content is uiteraard ook in RSS beschikbaar. In komende periode gaat Freshheads nog meer features voor de nieuwe Dutch Cowboys ontwikkelen. Checkit verzorgde de SEO (Search Engine Optimization).

Vandaag is het vernieuwde DutchCowboys (versie 5.0) online gegaan. DutchCowboys is volgens een onderzoek van Blog50.nl het op twee na meest gezaghebbende blog van Nederland, na GeenStijl en Marketing Facts.

In de nieuwe versie van DutchCowboys staan zowel inhoud, vorm en web 2.0-functies, zoals delen, content van derden services, social en interactiviteit met de gebruiker centraal. De artikelen staan in een overzichtelijke en nieuw vormgegeven newspaper-layout en elk artikel is voorzien van gerelateerde content en video.

Reacties DC

Dutch Cowboys is letterlijk doordrenkt van web 2.0 functies. De gebruiker kan elk bericht delen via services als digg, de fotoalbums en video’s worden onder meer geaggregeerd door Flickr en Youtube, de DC Twitter tweetfeed is op het scherm te volgen en alle content is uiteraard ook in RSS beschikbaar.

In komende periode gaat Freshheads nog meer features voor de nieuwe Dutch Cowboys ontwikkelen. Checkit verzorgde de SEO (Search Engine Optimization).

Meer weten?

Wout Withagen