Carnaval komt eraan

Voorzitter van Hees
Carnaval koDe Duumkes uit Nijmegen, naast Laura en Freshheads zijn lust en zijn leven. Het is nu bijna zover en dat betekent dat we hem deze laatste dagen voor het feest echt losbarst steeds vaker in vol ornaat achter zijn laptop zien zitten. Zie hieronder. Voorzitter van Hees

Carnaval komt eraan en dat weten we bij Freshheads al sinds de zomer. Dan gaat bij Dimitri zijn carnavalshart steeds harder kloppen. Dimitri is namelijk voorzitter van Canavalsvereninging De Duumkes uit Nijmegen, naast Laura en Freshheads zijn lust en zijn leven. Het is nu bijna zover en dat betekent dat we hem deze laatste dagen voor het feest echt losbarst steeds vaker in vol ornaat achter zijn laptop zien zitten. Zie hieronder.

Voorzitter van Hees

Meer weten?

Sjoerd Eikenaar