Bowlr live te volgen via DutchCowboys

Vanavond neBowlr. Teams van onderandere Hyves, NOS, Wakoopa en The Next Web nemen het tegen elkaar op. Deelnemers en bezoekers kunnen, als ze een account hebben bij Mobipicture, foto's van het evenement direct toevoegen aan een gezamelijke RSS-feed. Freshheads implementeerde als een speer de RSS-feed van Mobipicture op DutchCowboys, nu kunnen de thuisblijvers (waaronder helaas ook de Frissehoofden) ook een beetje genieten van de gebeurtenissen tijdens Bowlr. We wensen iedereen succes! En dat het DutchCowboys team maar een klinkende overwinning mag boeken!

Vanavond nemen verschillende teams het tegen elkaar op tijdens de eerste Bowlr. Teams van onderandere Hyves, NOS, Wakoopa en The Next Web nemen het tegen elkaar op. Deelnemers en bezoekers kunnen, als ze een account hebben bij Mobipicture, foto’s van het evenement direct toevoegen aan een gezamelijke RSS-feed.

Freshheads implementeerde als een speer de RSS-feed van Mobipicture op DutchCowboys, nu kunnen de thuisblijvers (waaronder helaas ook de Frissehoofden) ook een beetje genieten van de gebeurtenissen tijdens Bowlr. We wensen iedereen succes! En dat het DutchCowboys team maar een klinkende overwinning mag boeken!

Meer weten?

Wout Withagen