013 Popcentrum

013-logo_mannetje.gif
Woehoe! We hebben de opdracht gekregen om de nieuwe website voor 013 te maken. Dat is iets waar we altijd al van droomden, sinds onze verhuizing naar Tilburg enkele jaren geleden. Nu is het zover dat 013 een nieuwe site wenst. Wij mogen dat gaan realiseren! 013 is een van Nederlands grootste (en leukste, best bezochtste, bekendste, ...) popcentra. Wanneer een écht goeie act naar Nederland komt, staan ze in het Paradiso in Amsterdam en in de 013 in Tilburg. Daarnaast trekt 013 telkens volle zalen met eigen evenementen als Loos en Brabant Party.

Voor Freshheads heeft 013 in meerdere opzichten een speciale betekenis. De heads zijn er vaak te vinden in het weekend, het is op loopafstand van ons kantoor en een enkel head (ik noem geen namen) heeft er zelfs wel eens opgetreden. We zijn dan ook érg blij dat wij het gekozen bureau zijn.

Meer informatie over de nieuwe website volgt.

Meer weten?

Joost Gielen