Sinterklaas bezoekt ook Freshheads

Sinterklaas @ Freshheads
Sinterklaas @ FreshheadsSinterklaas @ FreshheadsSinterklaas @ FreshheadsSinterklaas @ FreshheadsSinterklaas @ Freshheads Hou het blog in de gaten, er komt nog videomateriaal beschikbaar van het hooggeëerde bezoek.

Maandag, wat vroeger dan gebruikelijk heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan Freshheads. Sinterklaas kwam even verhaal halen en alle heads moesten één voor één uitleg komen geven op de schoot van Sinterklaas. Uiteraard was er voor iedereen een presentje – de rommelzolder van Corina moest er aan geloven – en een banketletter in de vorm van een @. Het bleek nog een heel probleem te zijn voor bakker Van der Kley uit Breda om dat voorelkaar te krijgen.

Sinterklaasje bedankt namens alle heads!

Sinterklaas @ FreshheadsSinterklaas @ FreshheadsSinterklaas @ FreshheadsSinterklaas @ FreshheadsSinterklaas @ Freshheads

Hou het blog in de gaten, er komt nog videomateriaal beschikbaar van het hooggeëerde bezoek.

Meer weten?

Wout Withagen