Nu.nl/tvgids de moeite waard

nu.nl/tvgids
Het leen artikel wat hierover gaat op Emerce kwam ik bij de nieuwe TV-Gids van Nu.nl. Die was me tot op heden ontgaan. Na een korte test moet ik zeggen dat de interface mij wel wel bevalt. Iets wat ik erg mis bij TVgids.nl is een overzicht met tijdsbalken, juist dit principe hebben ze bij nu.nl/tvgids als uitgangspunt genomen. Ik ben om! nu.nl/tvgids Voorbeeld van nu.nl/tvgids

Het lijkt wel oorlog in online TV-Gidsen land. Via een artikel wat hierover gaat op Emerce kwam ik bij de nieuwe TV-Gids van Nu.nl. Die was me tot op heden ontgaan. Na een korte test moet ik zeggen dat de interface mij wel wel bevalt. Iets wat ik erg mis bij TVgids.nl is een overzicht met tijdsbalken, juist dit principe hebben ze bij nu.nl/tvgids als uitgangspunt genomen. Ik ben om!

nu.nl/tvgids

Voorbeeld van nu.nl/tvgids

Meer weten?

Wout Withagen